Emet Ziraat Odası

Emet Ziraat Odası > Haberler > ZİRAAT ODASI ÜYELERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR

ZİRAAT ODASI ÜYELERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR

2023 Yılı ÇKS Dosya Müracaatını E-devlet üzerinden yapan veya Ziraat Odalarına uğramadan İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne teslim eden, 2023 Yılı oda üyelik ve tarımsal bilgilerini güncellemeyen çiftçilerimiz için;

Ziraat Odaları ve Ziraat Odaları Birliği Mevzuatı ve Üye Kayıt Yönetmeliğine göre tarımsal mal varlığı durumunu kayıtlı olduğu Ziraat Odalarında güncellemeyen çiftçilerimizin kayıtları PASİF duruma düşecektir.

Pasif duruma düşen üyeler tarımsal desteklerden faydalanamayacaktır. Destek alamayacakları gibi yanlış beyanda bulundukları için Beş yıl tarımsal destekten faydalanamayacaktır. Çiftçilerimizin mağduriyet yaşamamaları için 2023 yılı güncellemelerini yapmaları önemle duyurulur.

Detaylı bilgi için İl Koordinatörlüğümüzü ziyaret edebilir ya da 0 274 225 02 00'ı arayabilirsiniz.

"Yerinde üretim, yerinde kalkınma, yerinde istihdam"

#tkdk #kutahya #meyvesebze #sogukhavadeposu #sutciftligi #besiciftligi #sutisleme #etisleme #kesimhane #enerji #girisimci #makineparki #makineekipmam #kooperatif #ureticiorgutu

#kutahyavaliligi #emet #tavsanlı #hisarcık #şaphane #pazarlar #asalanapa #çavdarhisar #domaniç #altıntaş #dumlupınar #gediz #simav

TKDK T.C. Kütahya Valiliği